Hanki uusi laturi Apple Watch -kelloosi

Posted by Mr. Isac Ernser DVM on October 03, 2023
Blogi

Toisinaan tulee tarve hankkia uusi laturi jo olemassa olevaan Apple Watch -kelloon. Saatat kaivata esimerkiksi autossa käytettävää autolaturia tai matkalaturia, joka soveltuu myös muiden laitteidesi lataamiseen samanaikaisesti. Tuotteita Apple Watchiisi löydät helposti yhdestä paikasta.

Latureiden uudet tuulet

Applen laitteiden hyvä puoli on, että lähes kaikkia niistä voi ladata samalla laturilla, pois lukien lähinnä vanhemmat mallit. Oletkin saattanut käyttää samaa laturia jo pitkään, jolloin markkinoille on voinut tulla huomattavasti parempia vaihtoehtoja. Esimerkiksi laturien tehokkuus on parantunut vuosien varrella huomattavasti, eikä lataaminen kestä enää tuntikausia.

Tiesitkö, että nykyään on olemassa esimerkiksi langattomia latureita sekä jopa aurinkokennolla toimivia latureja? Näillä uutukaisilla lataat laitteesi myös silloin, kun käytössä ei ole sähköä. Niin sanotut pikalaturit ovat jo arkipäivää, mutta niidenkin käytössä on hyvä huomioida muutama asia.

Yksi laturi ei aina riitä

Jos älylaitteita on kertynyt kotiin useampia, kuten kelloja, puhelimia, tabletteja ja kuulokkeita, saatat huomata, että johtosotkun ja erilaisten latureiden hallinta on vaikeaa. Yksi vaihtoehto on hankkia tyylikäs pöytäteline tai latausasema, jossa sekä lataat että säilytät laitteitasi vaivatta.

Hieman pienempään budjettiin ja tarpeeseen soveltuu esimerkiksi seinälaturi, joka on varustettu monella portilla. Portista riippuen voit ladata näillä latureilla myös muita kuin Applen laitteita. Kannattaa kuitenkin huomioida, että useamman laitteiden samanaikainen lataaminen on hitaampaa, kuin yhden laitteen. Lisäksi tulee tarkistaa, että laturin tehokkuus on sopiva mahdollisille muille laitteille.