Yrityksen moderni markkinointi – lehdistä someen ja mainostuotteisiin

Posted by Mr. Isac Ernser DVM on May 17, 2018
Blogi

Lehtien mainokset eivät ole kadonneet mihinkään, mutta nykyaika tarjoaa yrittäjälle myös lukuisia muita mahdollisuuksia tehokkaaseen markkinointiin. Myös hieman vaatimattomammalla budjetilla on mahdollista saada aikaan hyviä tuloksia ja laajalti levinnyttä näkyvyyttä, kunhan valinnat osuvat kohdilleen. Mainostaminen sosiaalisessa mediassa kannattaa ja aktiivisen somettamisen hyödyt yrittäjälle on tunnettu jo useiden vuosien ajan. Sosiaalisen median hyödyntäminen markkinoinnissa alkaakin olla jo itsestäänselvyys melkeinpä alalla kuin alalla, mutta nykyaika on tuonut tullessaan muitakin oivia tapoja tehdä yritystä tunnetummaksi. Yksi niistä ovat aiempaa monipuolisemmat vaihtoehdot erilaisten mainostuotteiden ja liikelahjojen saralla.

Nappaa muistiin parhaat vinkit nykyaikaisista ja toivotuista mainostuotteista!

  • Varavirtalähteet eli powerbankit. Älypuhelimesta on kehkeytynyt meistä valtaosalle arjen ja vapaa-ajan tärkein esine, jonka kimpussa tulee räpläiltyä päivän mittaan säännöllisesti. Ei siis mikään ihme, että mobiililaitteen latauksen omasta olinpaikasta riippumatta mahdollistavat powerbankit eli varavirtalähteet ovat nykyään valtavan suosittuja. Yrityksen logolla varustettu tuote on varmasti haluttu lahja, joka myös pääsee käyttöön ja tuo näin jatkuvasti näkyvyyttä yritykselle.
  • Laadukkaat keittiövälineet. Yhä useampi suhtautuu ruuanlaittoon harrastuksena ja nekin, jotka kokkaavat vain pakon edessä, ymmärtävät useimmiten hyvän välineistön tärkeyden. Iänikuisten kuulakärkikynien sijaan yrityksen logon voi painotuttaa vaikkapa juustohöylään, munakelloon tai patakintaaseen, jolloin mainostuote pääsee taatusti käyttöön. Moderni profiilituote on hyödyllinen ja ilahduttaa saajaansa vastaamalla todelliseen tarpeeseen.
  • Kauneustuotteet. Lukemattomien eri mahdollisuuksien ansiosta vain mielikuvitus on rajana siinä, millaisiin tuotteisiin yrityksen logon voi painattaa. Kauneudenhoitoon liittyvät tuotteet aina meikkausvälineistä laadukkaisiin manikyyrisetteihin ovat yllättävä ja ilahduttava valinta monessa tilanteessa. Tämä vaihtoehto on erityisen varteenotettava yrityksille, joiden toiminta liittyy tavalla tai toisella kauneuden tai hyvinvoinnin alaan.

Siinä missä mainostuotteiden ja liikelahjojen valikoimat ennen olivat varsin rajatut, on nykyaikana mahdollista muistaa yhteistyökumppaneita ja uusia sekä vanhoja asiakkaita mitä monipuolisimmin tavoin. Sopivaa tuotetta valitessa kannattaa käytettävissä olevan budjetin ja yrityksen imagoon sopivuuden lisäksi huomioida lahjan saaja ja tämän mahdolliset toiveet sekä tarpeet. Hyödyllinen tuote herättää positiivisia mielikuvia ja tuo yritykselle näkyvyyttä aina käyttöön päästessään!