Tabletit

Posted by Mr. Isac Ernser DVM on November 25, 2020
Blogi

Tabletit ovat tämän päivän monitoimilaitteita, joilla voi parhaassa tapauksessa korvata tietokoneen. Tablettien avulla sekä viihdytään että hankitaan ja välitetään tietoa. Niillä voi esimerkiksi surffailla netissä, käyttää sosiaalista mediaa, pelata, valokuvata, lukea uutisia ja lähettää sähköposteja. Tabletteja on suunniteltu niin aikuisille kuin lapsille, ja niitä on saatavilla eri kokoisina, eri käyttöjärjestelmillä sekä erilaisilla ominaisuuksilla. Lisätarvikkeilla tabletin ominaisuuksia voidaan lisätä lähes loputtomasti, jokainen omien tarpeidensa mukaisesti.

Lisätarvikkeet iPadille

iPadin käyttöä voi helpottaa monella eri tavalla. Esimerkiksi digitaalisella kynällä voit vaikka piirtää tabletin näytölle paljon tarkemmin kuin sormia käyttämällä. Langaton näppäimistö puolestaan on kätevä, jos haluat kirjoittaa laitteella huomattavasti nopeammin kuin sen omalla näppäimistöllä. Erilaisten telineiden ja jalustojen avulla voit nostaa iPadin pöytätasolta ylemmäs, jolloin tabletin käyttäminen on mukavampaa ja ergonomisempaa. Jos haluat tutkia, millaisia eri lisätarvikkeita iPadille on saatavilla, löydät hyvän valikoiman verkossa esimerkiksi täältä.

iPadit sopivat kaikille

iPadeja voi käyttää kuka tahansa vauvasta vaariin. Sen käyttöjärjestelmä on tehty kaikille sopivaksi, eivätkä esimerkiksi eri näkö- tai kuulovammat estä laitteen käyttöä. Voit ladata iPadille monia eri sovelluksia, joiden avulla voit viihdyttää itseäsi, mutta voit myös opiskella tai tehdä sillä töitä. Koska iPadin näyttö on suurempi kuin kännyköissä, on sitä sen vuoksi monesti puhelinta miellyttävämpi käyttää. Laite on myös kevyempi kuin kannettava tietokone, joten sitä jaksaa helpommin kantaa mukana.